Skicka Reinfeldt på kurs i logik!

Jo, då har Fredik Reinfeldt ju sagt att vi borde jobba tills vi är 75 år, eller mer...

Lite fakta:
- Vi har nu en arbetslöshet på drygt 7% officiellt, men då syns inte de dolt arbetslösa....
- Bland ungdomar (15-24 år) varierar siffran mellan 20-30%.

Ett av våra största problem är att våra unga går utan jobb, utan daglig gemenskap och det kan leda till uppgivenhet och utanförskap. Vi MÅSTE skapa fler jobb åt de unga!!


Om de äldre jobbar längre... Ökar det på något sätt antalet arbetstillfällen åt de yngre? Tvärtom! Min fråga är då hur politiker tänker... De tror att vi ska jobba ännu mer och öka intäkterna för de fåtal som äger hela skiten. Men: Visa mig ett enda kapitalistiskt land som har fått fram jobb åt alla! Bara ett enda, tack!

Det ligger i systemet att vissa ska förlora, alla kan inte vinna. Så är det, så kan man tycka det är bra eller inte, men försök inte lura i mig att "alla lag kan vinna Allsvenskan om de bara tar i ordentligt". Något lag måste komma sist... Detta kallas logik och det är en bristvara i samhället och i synnerhet bland de styrande!

Ren logik medför att om vi inte har tillräckligt med jobb, så får vi dela på dem som finns. Fler med jobb, färre utslitna, färre som lever på bidrag, och framför allt: Större framtidstro hos de unga!

Inser inte de folkvalda vilken vinst det vore (även ekonomisk!) så får vi väl välja några andra! Och på kort sikt: Skicka Reinfeldt och de övriga i Alliansen på en 3-årig kurs i logik! Jo, jag vet, det räcker antagligen inte med 3 år, men om de är borta från sina jobb så blir det en positiv sido-effekt: Färre beslut som gör livet surt för alla dom som nu utsätts för rena häxjakten.

Man kan ju undra om arbetets värde och pris: